Bekijk actuele opbrengst

Nieuwsflits 2, Het ledenadministratiesysteem OZON is gereed

Oktober 2018

Het ledenadministratiesysteem OZON is gereed voor gebruik. 23 oktober worden uw gegevens die bij ons bekend zijn ingelezen via een automatisch proces.

Het is zeer belangrijk dat u uw gegevens meteen controleert en eventueel wijzigt en/of aanvult. Daarbij is het handig als u de laatste rekening van uw energieleverancier bij de hand heeft. We vragen u de wijzigingen en aanvullingen  vóór 30 oktober te doen, zodat het ledenadministratiesysteem klaar voor gebruik is wanneer het zonnepark geopend wordt. 

U ontvangt morgen een mail van Zon op Nederland met daarin uw gebruikersnaam en een wachtwoord waarmee u kunt inloggen. Let op; deze mail kan ook in uw spambox terecht komen.  
Na het inloggen kunt u direct het wachtwoord wijzigen met een zelf gekozen wachtwoord.

In de bijlagen van deze nieuwsflits vindt u de handleiding die u door het verdere proces leidt. Er zijn 3 handleidingen:

  • Hanleiding particulier persoon
    Deze handleiding is voor de meeste leden van toepassing.
  • Handleiding bedrijf
    Deze handleiding is van toepassing als u als bedrijf bent ingeschreven als lid van onze coöperatie.
  • Handleiding meerdere adressen
    Deze handleiding is van toepassing als u als lid van de coöperatie deelneemt met meer dan een adres waarvoor u certificaten heeft aangeschaft. U kunt met één inlog de gegevens van al uw adressen inzien en bijhouden.

U kunt dan voortaan op elk gewenst moment inloggen en zien wat de stand van uw opgewekte energie is.

Let op: Wanneer uw gegevens in OZON niet precies overeenkomen met de gegevens zoals die bekend zijn bij uw energieleverancier, levert dat problemen op met het terugvragen van de energiebelasting.

Als u problemen ondervindt met het controleren, wijzigen en/of aanvullen van uw gegevens, neem dan meteen contact op met ons via info@zonneparkdevlaas.nl. We kijken dan samen met u hoe we u het beste kunnen helpen.

 

Het bestuur van Coöperatie Zonnepark De Vlaas