Bekijk actuele opbrengst

Nieuwsflits 4,dec 2018

Nieuwsflits 4 – Zonnepark De Vlaas levert stroom

Op 22 november is de teller gaan lopen en is de eerste stroom opgewekt met ons zonnepark. Dit heuglijke feit willen we u niet onthouden.

Binnenkort kunt u op verschillende plekken zien hoeveel energie er geproduceerd wordt. Voor uw eigen opbrengst logt u in bij OZON en klik dan op het menu-item “Mijn certificaten”. Helemaal onderaan op de pagina vindt u het kopje “Opbrengst” waar u kunt aflezen wat de opbrengst is van uw certificaten.
Binnenkort zal ook op de website www.zonneparkdevlaas.nl te lezen zijn wat de opgewekte energie is per postcoderoos. OZON is bezig met het realiseren van een programma waarmee u dat via de website kunt zien.
Tenslotte kunt u binnenkort via de website ook de opbrengst van het totale zonnepark aflezen. Deze gegevens zullen rechtstreeks door de firma Hoppenbrouwers worden geleverd.

De gegevens die via OZON af te lezen zijn kunnen minimaal een dag achterlopen wanneer de netbeheerder de gegevens niet dagelijks doorgeeft. Helaas is er bij het doorgeven van de EAN-codes aan OZON een fout gemaakt, waardoor de gegevens van postcoderoos 2 iets langer op zich laten wachten. Deze gegevens zullen naar verwachting in de loop van volgende week te zien zijn. De opgewekte energie wordt uiteraard verwerkt in de totale opbrengst.

Het bestuur