Bekijk actuele opbrengst

Nieuwsflits 5, dec 2018

 

Nieuwsflits 5 – Opbrengst zonnepark te zien in OZON
 
Met ingang van 24 december 2018 kunnen de leden van Zonnepark De Vlaas via hun account bij Zon op Nederland de opbrengst van hun zonnepanelen zien en volgen. Er zijn twee overzichten, een met de eigen gegevens en een met de gegevens over het postcoderoos deel van het park.
 
Eigen opbrengst
Om uw eigen opbrengst te zien moet u inloggen bij OZON (via de link https://www.zonopnederland.nl/gebruiker-mijn-inschrijvingen/). Ga naar ”Mijn certificaten”. Hier staat aan het einde van de pagina een overzicht met de opbrengst van de postcoderoos waar u binnen valt en van het aantal panelen waarvoor men heeft ingeschreven."
 
Totale opbrengst
Er is in OZON een aparte pagina met informatie over De Vlaas. Op deze pagina staan vier kaders met meetgegevens. Een kader voor de totale opbrengst van de drie postcoderozen samen en per postcoderoos een eigen kader. Om deze te kunnen zien gaat u naar https://www.zonopnederland.nl/zonnepark-pcr-de-vlaas/.
Deze pagina kunt u ook bereiken door in de pagina van “Mijn certifcaten” op de link “De Vlaas PCR 2” te klikken. Het getal kan 1, 2 of 3 zijn afhankelijk van de postcoderoos waar u in zit.